Jens Juul ChristensenJens Juul Christensen
 
 
Om mig

Jeg har allerede lavet forarbejdet ved at studere komposition, farve teori, studium & punctum, stops og alle de andre tekniske detaljer som er involveret i at tage et foto og det der er tibage er at koncentrere mig om at fange glade øjeblikke bedst muligt. 

Mit mål som fotograf for hvert eneste bryllup er at fange de store og små øjeblikke der er. Et lille specielt blik til en partner, et særligt smil, en hånd der rører eller to personer der griner hjerteligt sammen er det jeg er på udkig efter når jeg fotograferer. 

Om jeres bryllup er et stort kirkebryllup med mere end 100 gæster eller et lille elopement bryllup med kun jer så er målet det samme i hvert eneste af de hundredevis af bryllup jeg fotograferer hvert år: at fange jeres glæde.

Jeg vil lave billeder som i kan kigge tilbage på og tænke: vi var så glade og lykkelige den dag og Ærø var sådan et smukt sted at blive gift. Mine billeder er lyse, har naturlige farver, er positive og fyldt med ægte øjeblikke som i kan kigge tilbage på og mindes. 

Så jeg har skrevet en hel “Om mig” tekst faktisk uden at skrive rigtigt om mig selv, for det handler slet ikke om mig. Hvad jeg spiser til morgenmad, om jeg ser TV, politiske meninger og hvad mærke tøj jeg foretrækker er ikke det vigtige. Det handler for mig om jeres bryllup og jeres foto-minder.